SPOR ALANLARI

Yüzme Havuzu
Havuzumuzda otomatik dezenfeksiyon ve filtre sistemi 24 saat çalışmakta ve ozonlama kullanılmaktadır. Uluslararası hijyen standartlarına uygundur. Havuz suyunun analizleri ve güvenlik kontrolleri düzenli şekilde yapılarak öğrencilerimizin fiziksel gelişimini sağlayan, sportif faaliyetleri için en uygun ortam sağlanmaktadır. Ayrıca havuzumuzun erkek ve kız öğrencilerine bağımsız hizmet veren soyunma odaları ve duşları bulunmaktadır.

Kapalı Spor Salonu
Spor toplumsal ve bireysel kaynaşma aracıdır. Sportif faaliyetler sosyalleşme, kurallara uyma, sağlık iletişim, disiplin, taktik oluşturma ve kazanacakları özgüven ile çocuklarımızın daha sağlıklı bir birey olmasını sağlayacaktır. Ekip ruhu ile hareket eden çocuklarımız ileri yaşamlarında fark yaratacaklardır. Sportif faaliyetlere uygun zemin, ısıtma ve soğutma sistemleri ile hizmet vermektedir.

Salon Okçuluğu
Öğrencilerimiz bu eğitim ve etkinlikler sayesinde uzun süreli konsantrasyon, kendi kendini eğitebilme becerisi, sabırlı çalışma, düşüncesiyle fiziki hareketlerini yönetme yeterlilikleri kazanıyor.

Buz Pateni Pisti
Kolejimiz; öğrencilerimizin hareket ve denge kabiliyetlerini hızlı şekilde geliştirmelerini, ayrıca sağlıklı ve güvenli bir ortamda spor yapmalarını sağlayan alt yapıya sahiptir.

Açık Tenis Kortu
Tenis sporu; öğrencilerimizde el-kol-göz koordinasyonunu gelişiminin yanında motor sinir sisteminin gelişimini sağlamaktadır. Dikkat, odaklanma, çeviklik, beden dengesini geliştirme gibi birçok faydası bulunan tenis sporunu uygulama fırsatı sunmaktayız.

Voleybol Sahası
Sporun her alanının olduğu gibi voleybolun da kendine özgü kazanımları vardır. Bir takım sporu olan voleybol fiziksel kazanımının yanında öğrencilerimizde yardımlaşma duygusu, zaman yönetimi, sorumluluk bilinci, iletişim becerisi, yöntem geliştirme gibi pek çok sosyal ve psikolojik kazanımın da görülmesini sağlar. Kültür Kolejleri olarak biz öğrencilerimizi bu yönde desteklemek amacıyla ideal voleybol sahalarımızla yanınızdayız.

Basketbol Sahası
Basketbol branşında da, takım üyelerinin bedenlerinin ve kabiliyetlerinin gelişiminin yanı sıra, düşünce güçlerinin ve doğru karar verme yeteneklerinin de gelişimi sağlanır. Bu da beyin jimnastiği ile desteklenen bir süreçtir. Öğrencilerimizin her anlamda zinde olabilmeleri için basketbol sahalarımızla sizinleyiz

Dans Salonu
İnsanlık tarihiyle birlikte ortaya çıkan dans yaşamın en bütünleyici parçasıdır. Bu sebeple eğitim hayatının sosyal platformdaki en güzel adımı olan dans, öğrencilerde motivasyonu ve özgüveni artıracak, toplum içerisinde kendinden emin bireyler oluşturacak ve enerjilerini dışarı çıkarmalarını sağlayacaktır. Bedensel ve ruhsal gelişimin yanı sıra kaynaşma, paylaşma, kendini ifade etme gibi beceriler edindirmeyi amaçlar.