SOSYAL ALANLAR

KÜTÜPHANE
Kültür eğitim kurumları bünyesinde ilkokul ve ortaokula hitap eden bir kütüphanemiz bulunmaktadır. Kütüphanemizde öğrencilerin araştırma yaparken basılı ve elektronik kaynaklarla birlikte işitsel ve görsel birçok eğitim materyalini aktif olarak kullanmaları sağlamak amacıyla kurulmuştur.

‘Kültürlü olan kazanır’ sloganıyla yola çıkan kurmumuz kütüphaneye verdiğimiz önemi göstermektedir.

Kütüphanede akademik derslerin yanı sıra kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefler. Bunun için ilkokul grubu öğrencilerimize ilgisini çekecek ve onlara okumayı sevdirecek çocuk kitapları bulunmaktadır. Ortaokul grubu öğrencilerimiz için dünya klasiklerini içeren zengin bir arşive sahiptir.

Ayrıca öğrencilerimiz okumaya teşvik etmek için yıl sonunda ençok kitap okuyan 3 öğrenciye plaket verilir ve öğrencilerin okuduğu kitapların özetleri sergilenir.

KONFERANS SALONU
Konferans salonumuz son derece modern şekilde taşarlanmış olup,görüntü kalitesi ve ses sistemi ile değerli öğrencilerimize ve velilerimize hizmet vermektedir. Ders etkinlikleri haricinde belirli günler ve haftalarda sunumlar ve gösteriler yapılmaktadır. Ayrıca konferans salonumuzda tiyatro gösterileri, seminerler, söyleşiler, yıl sonu gösterileri, anaokulu programları, okuma bayramları ve törenler gibi bir çok eğitim faaliyeti içinde kullanıma uygundur.

BİREYSEL ÇALIŞMA SALONU
Bireysel çalışma salonumuzda ses yalıtımı ve kaliteli aydınlatma sistemi gibi fiziksel şartları öğrencilerimizin ders çalışmalarını pozitif yönde desteklemektedir.

YEMEKHANE
Kültür kolejinde aynı anda 300 öğrencinin yemek yiyebildiği yemekhanemiz mevcuttur. Yemekler, kolejimizin deneyimli mutfak kadrosu tarfından besin değerleri ve hijjen koşulları dikkate alınarak hazırlanılmaktadır. Yemek listelerimiz aylık olarak diyetisyen tarafından kalori hesapları dikkate alınarak hazırlanmaktadır.Anasınıfı ve ilkokul gruplarımız için günlük 3 öğün (kahvaltı, öğle, ikindi) yemek verilmektedir. Ortaokul gruplarımız için ise öğle yemeği verilmektedir. Öğrencilerimize yemek alışkanlıkları,masa düzeni ve yemek adabını öğrenmeleri için kendi yemeklerini kendilerinin alması ve aynı zamanda yemek tepsilerini kendilerinin kaldırmasını sağlamaktayız. bu şekilde çocuklarımızın sorumluluklarını yerine getirmiş ve düzenli yemek alışkanlığı edinmelerini sağlamaktayız.

KAFETERYA
Kültür kolejinde 50 kişilik katerya hizmeti sunulmaktadır. iç mekan ve teras olarak iki bölümden oluşmaktadır.

Kültür kolejinin kafetaryasında öğrencilerimize , öğretmenlerimize ve personelimize tüm gıda ürünleri uygun sağlık koşulları ve son kullanım tarihleri dikkate alınarak satışa sunulmaktadır.

TOPLANTI SALONU
Kültür koleji bünyesinde 2 tane toplantı salonumuz bulunmaktadır. Toplantı salonlarımızda aktif olarak kullanılan akıllı tahta, internet erişimi ile uygun sunum materyalleri bulunmaktadır.