REHBERLİK

Gelişimsel rehberlik anlayışı doğrultusunda, öğrencilerimizin sadece akademik değil aynı zamanda kariyer gelişimini destekleyerek, 21.yy yaşam becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.

KAMPÜS REHBERLİK HİZMETLERİ
Kampüslerimizde öğrencilerimiz üç farklı alanda, üç farklı öğretmen tarafından takip edilir.

Kariyer ve Yetenek Yönetimi
Okul Rehber Öğretmenlerimiz, eğitim yılı süresince öğrenciler ile birebir görüşmeler yaparak Kariyer Planlarını oluşturmalarında yol gösterici olur.

Kariyer Planı oluşturulurken, öğrencinin ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarabilecek profesyonel düzeyde hazırlanmış envanterler kullanılır.

Öğrenciye Üniversiteler, programlar ve meslekler hakkında güncel bilgiler verilerek, kendisi için en doğru kariyer planını oluşturmasını sağlar.

Eğitsel ve Akademik Danışmanlık

Psikolojik Danışmanlık
Öğrencilerimize, alanlarında uzman danışmanlar ile kendi dünyalarında aşamadıkları, rahatsızlık duydukları ya da sosyal ilişkilerini olumsuz yönde etkileyen konular ile ilgili profesyonel düzeyde danışmanlık hizmeti verilmektedir.