• Haberler

Düzce Kültür Koleji

Basketbol Gençler (A) Bölge Şampiyonası

Basketbol Gençler (A) Bölge Şampiyonasinda Kizlarda 1. Erkeklerde 2. Olduk

Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Bölge Finallerinde mücadele eden Kültür Anadolu Lisesi Erkek Basketbol ve Kız Basketbol Takımları Kocaeli İlinde düzenlenen Şampiyonayı derecelerle bitirdiler.
Kültür Anadolu Lisesi Kız Basketbol Takımı maçlarını Başiskele Spor Salonunda oynadı.
İlk maçında İstanbul İstek Özel Bilge Kağan Lisesiyle karşılaştı ve müsabakadan 81-42 galip ayrıldı.
İkinci maçında Kütahya Devlet Hatun Meslek Lisesiyle karşılaşan Kültür Anadolu Lisesi Kız Takımı müsabakayı 72-30 kazandı
Son maçında Bursa İmkb Gürsu Lisesiyle karşılaşan Kültür Anadolu Lisesi karşılaşmayı 75-45 kazandı ve Bölge Şampiyonasını Birinci bitirerek Boluda düzenlenecek Türkiye Yarı Finallerinde İlimizi temsil etmeye hak kazandı.

Kültür Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı Maçlarını Derince Spor Salonunda oynadı.

İlk maçını Ankara Ankara Özel Zafer Anadolu Lisesiyle oynadı ve müsabakadan 74-55 malup ayrıldı.
İkinci maçını Kocaeli Cahit Elginkan Anadolu Lisesiyle oynayan Kültür Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı müsabakadan 59-47 galip ayrıldı.
Son maçını Bursa Özel Rasyonel Eğitim Anadolu Lisesiyle oynayan Kültür Anadolu lisesi müsabakayı 72-53 kazandı ve bölge şampiyonasını 2. Tamamladı.

Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.