ÇOKLU ZEKA ATÖLYELERİ

Görsel Sanatlar Atölyesi (Görsel Zeka)

Farklı teknik ve yöntemlerle boyama, çizgi, resim ve üç boyutlu eserlerle ilgili çalışmalar gerçekleştirerek öğrencilerimizin güzellik, estetik ve sanat anlayışını geliştirmeye yönelik bir atölyedir.

Akıl Oyunları Atölyesi (Mantıksal Zeka)
Çabuk öğrenmede geleceğin metodu “akıl oyunları” dır. Akıl Oyunları’nın 2004 yılından bu yana Türkiye'de anaokullarında, ilk, orta ve lise okullarında, üniversitelerde, AVM'ler, Fuarlar ve çeşitli ortamlarda tanıttığı “akıl oyunları” zihni açan, aklı çalıştıran, öğrenmeyi kolaylaştıran, çabuk öğrenmeyi sağlayan bir eğitim metodudur. Bu metot yıllar öncesinde ileri dünya ülkelerinde bir öğreti metodu olarak okullarda her seviye de öğretilmektedir.

Drama Atölyesi (Sosyal Zeka)

Drama Atölyesi Programı, 8–13 yaş çocuklarının bireysel gelişimlerini çok yönlü destekleyen; özgüven, empati gibi temel kişisel becerileri kazanmaları ve iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefleyen bir drama programıdır.

Bilim Atölyesi (İçsel Zeka)

Akılda yer eden bilgilerin arasında, eğlenirken öğrenilen bilgi yer almaktadır. Bu düşünceyle düzenlediğimiz “Bilim Atölyesi” programında, eğlenceli aktivitelerimize çocuklarımızın katılımlarını teşvik ederek, onların hayal güçlerini geliştirip, eğlendirirken öğrenmelerini, farklı yöntem ve teknik uygulamalarla zenginleştirilmiş etkinlikler sayesinde, geleceğin mesleklerinin eğlenceli yüzüyle tanışmasını ve yeni ilgi alanları oluşturmalarını hedeflemekteyiz.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Atölyesi (Bedensel Zeka)

Öğrenci odaklı bir anlayışla öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini öncelik edinmek, akademik bilgi üretimi yapmak, sürekli kendini yenileyen ve bildiklerini yaşamında uygulamalarla pekiştiren , milletimizin yemek kültürünü yeni kuşaklara aktarırken onların birer dünya vatandaşı olarak da gelişimlerini sağlayan evrensel perspektifi kazandırmak, okul içerisinde katılımcı süreçlerin hayata geçirildiği takım çalışmasının esas alındığı biz duygusunun baskın kılındığı bir kültür oluşturmak ve sağlıklı bir yaşam için beslenme sorunlarına analitik yaklaşımla kalıcı çözümler üreten bireyler yetiştirmek temel prensiplerimiz arasında yer almaktadır.

Söyleşi Atölyesi (Sözel Zeka)

Öğrencilerimizin okuma ve yazma yeteneğini ön plâna çıkarıp geliştirmelerine destek olma amacı ile Söyleşi Atölyesi çalışmaları gerçekleştirilecektir. Atölyede eser okumaları, çözümlemeleri ve değerlendirmeleri, edebî şahsiyetlere dair anlatılar, yazarlık eğitimleri, diksiyon çalışmaları, kelime çalışmaları gibi içerikler atölye eğitmeni yönetiminde sağlanacak. Atölye çalışmaları kapsamında yazarlarla söyleşiler, kitap ve imza günleri, dergi ve gazete oluşturma gibi faaliyetler gerçekleştirecektir.