ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa, hem şehitlerimize duyduğumuz derin acı hem de” Çanakkale Zaferi” nin bizlere yaşattığı büyük sevinç ve gurur hakimdi. Titizlikle ve büyük bir emekle hazırlanan program çalışmaları veli ve davetlilerimizden tam not aldı. Vatanı uğruna gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen Kınalı Hasan’ın anısının canlandırılması herkesi gözyaşına boğdu. 18 Mart Oratoryosu öğrencilerimizi milli değerlerimiz konusunda ne kadar duyarlı yetiştirdiğimizin göstergesi oldu ve Kültür Eğitim Kurumları olarak eğitim ve öğretim anlayışımızdaki duruşumuz bir kez daha velilerimizce onaylanmış oldu.
“İstiklal Marşı”mızın 8.sınıf öğrencileri tarafından koro şeklinde okunması herkesin tüylerini ürpertti ve buna ek olarak ay yıldızlı t-şörtlerinin arkasındaki harflerden oluşan “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ! “ yazısı izleyicilerimiz için büyük bir sürpriz oldu ve öğrencilerimiz ayakta alkışlandılar; sahne kareografileri gerçekten izlenmeye değerdi. “Ayrılık” şarkısını söyleyen 5.sınıf öğrencimiz alkışa doymadı ve davetlilerimizin isteği üzerine öğrencimiz şarkıyı tekrar söyledi. Verilen onca emek yerini buldu ve herkesin takdirini kazanmak bizlerin en büyük sevinci ve gururu oldu. Programda görevli öğretmenlerimizin başarısı Okul Müdürümüz Erdem ŞEN tarafından çiçeklerle taçlandırıldı ve işini hakkıyla yapmanın gururuyla, programımızı tamamlamış olduk.